FIFA World Cup 2006
NDS

45,30
Nákupom získate 0,91 kreditov
  •  VYPREDANÉ, Tento produkt momentálne nie je v ponuke.
Doprava
od 2,99 €
23 rokov
skúseností
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 11989
  • EA SPORTS oslavuje jednu z najväčších športových udalostí, ktorým je svetový pohár FIFA 2006 v Nemecku, a to prostredníctvom oficiálnej videohry s exkluzívnej licencií.

    Hra zachytáva atmosféru jedného z najnáročnejších svetových súperení a dáva hráčovi príležitosť hrať v úlohe svojich obľúbených hrdinov, a šancu vyhrať svetový pohár FIFA World Cup. Oživených je takmer 100 superhviezd i s napodobneninami ich skutočných schopností a vedomostí. Tak sa dajú rozpoznať ich typické pohyby, štýl hry a špeciálne hráčske umenie každého z nich.

    Hra ďalej predstavuje aj nový herný režim s názvom Global Challenge, ktorý bude náročným testom i pre tých najskúsenejších hráčov. Tí budú mať možnosť na vlastnej koži zažiť klasické okamihy z histórie svetového poháru FIFA. 40 z nich je totiž zakomponovaných v zmienenom režime. Porovnajte svoje výsledky s tými historickými a zmerajte svoje sily so svetovou špičkou.

    K dispozícií je 127 národných tímov. Vyberte si niektorý z nich a hrajte proti kamarátom v súbojoch pre viacerých hráčov. Do hry ich môže vstúpiť až 8. Sledujte svoje výsledky na výsledkovej tabuli v miestnosti The Lounge, za svoje úspechy totiž získavate najrôznejšie ceny.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

dragonage, dragonagemerch, dragonagetheveilguard, xzonesk
genshinimpact, merch, slime
soulsborne, darksoulsmusic, vinyly, hernysoundrack
stalker2, heartofchornobyl, darcek, plechovyhrncek
kingdomcomedeliverance2, kcd2, henryhascometoseeus
xzonesk, , ComicsSalon2024, GeekFest, TCG, ZberatelskePredmety, Bratislava